Johan Fröberg VD/Butik

Erik Walfridsson Verkstadschef

Anders Andersson Cykel & butik

Amanda Johansson Robotservice

Johan Fröberg VD/Butik

Erik Walfridsson Verkstadschef

Anders Andersson Cykel & butik

Amanda Johansson Robotservice

Historia

KeBe Cykel & Motor AB bildades av i början av 80-talet av Kent Bertil Dahlberg. Till en början var verksamheten lokaliserad till Kents garage. Verksamheten växte dock snabbt och snart var garaget för litet.

Företaget byggde då nya lokaler på Billtorpsvägen 3 vid Glomman Adolfsberg i södra Örebro. Verksamheten ligger fortfarande kvar där och vi firar snart 40 år i branschen.

Våra produkter

KeBe arbetar med allt inom trädgård och skogsmaskiner för privata hushåll, lantbruk, skogsbruk och företag inom till exempel fastighetsförvaltning.

Klicka här för att komma till butik!

Vilka är vi?

Förutom ett av Mellansveriges största reservdelslager är vi återförsäljare för bl.a. Husqvarna och Stihl produkter men även för varumärken som Klippo, Viking, MTD, Honda, CubCadet, Wolf Garten, Jofrab, Origon, Cressent, Promovec, Ideal med flera.

Vi utökar ständigt vårt varuutbud och letar ständigt efter bäst pris till Er fördel. KeBe är till 100 % familjeägt och har i skrivande stund fyra anställda.

Våra tjänster

I vår verkstad hjälper vi dig med det mesta. Hos KeBe kan du få alla dina maskiner fördelaktigt servade. Om du saknar en maskin kan du enkelt hyra en hos oss.

Klicka här för att veta mer!

Karta